bläh!

Jag har tagit sönder min kamera och tappat 200 kr :( inte kul! Plus att jag inte har någon försäkring på kameran så lär få betala 3000 kr till för en ny :( usch!

Ha en bra dag!


Dags att dra

Nu ska jag ich Nellie precis sticka från mig, vi ska hem till Claudia med lite folk, de kommer bli jag Nellie, claudia, golpar, olivia, fredrik, tobbe, jv, victor och oscar :)
Hoppas ni får en rolig fredag för det kommer vi iaf få ;)

Puss Simone


( Nellie och jag )

Me and Nellie

Nu sitter jag och Nellie hemma hos mig och väntar på planer för kvällen :S. Va precis inne i stan med Ninni, köpte ett par byxor och en kofta :) och ninni upptäckte att hon gick runt med solbrillor mitt i snövädret XD haha lite passande ;)

jaja puss på er !

// Simone


-

     

God morgon!

Trött som tusan! Ska dra till skolan om 10 min så hinner skriva en snabbis. jag är verkligen inte på så bra humör idag vill helst gå och sova bara! Får se om jag orkar göra något med alla ikväll.

Ha en bra dag!

// Simone


Jag, osminkad

kämpa eller ge upp?

Just nu känner jag mig som ett stort frågetecken och jag har ingen aning om hur jag känner, mår eller nånting. Jag har ingen aning om jag har lusten och orken till att kämpa upp mig igen, jag har det aldrig när någon blir sur och arg på mig. Då tappar jag allt och lusten försvinner direkt. Frågan är hur jag ska göra, ger jag upp är halva mitt liv borta kämpar jag kanske jag kan lyckas, men inte säkert plus att jag måste ha orken då också vilket jag inte tror att jag har. får väl se hur det blir, men tanken på hur många vänner jag förlorar och hur mycket av mitt liv som går till spillo gör mig väldigt tveksam, jag har bara varit inför ett sånt här val en gång tidigare fast detta beslut är då ännu värre än vad det var första gången. Jag fattar inte varför du ställer så himla många krav på mig!?Jag har fullt upp med att hinna med mitt liv utanför och ändå krävs det sjukt mycket av mig dom stunderna också!
Det är press och krav på en hela tiden, jag orkar inte med det! Undra hur många gånger i veckan jag bryter ihop bara för allt man måste leva upp till! Det är helt sjukt!.
Förlåt om ni läsare inte bryr er eller något, men jag måste skriva av mig.
Och tack till mamma som ALLTID funnits för mig, tröstat, kämpat, diskuterat, brytt sig! Du betyder mer än något! Och sen såklart alla vänner som bryr sig och Fredrik som alltid vill trösta mig och göra mig på bra humör!
Ni betyder !

Puss Simone


(En bild Fredrik ritat) Bilden passar riktigt bra till hur jag känner mig just nu!

OJ!

Kan ju säga så här att ibland märks min blonda hjärna ! X) jag och golpar solade ju idag men jag tänkte inte riktigt till utan tänkt men vadå 20 min är väl inte ett dugg mycket och en kräm som förstärker brännan är ju bara bra ! inte tänkte jag på att de varit vinter och jag inte soat mkt alls XD så nu kan jag inte nudda min hud och jag har typ samma färg spm en tomat, misslyckat! ONTONTONT !
jaja nu är jag hemma hos Golpar, jag tränade inte eftersom jag varit sjuk men va där och tittade, filmade, fotade och häjjade :)
Golpa är i duschen nu så passar på att blogga lite medans ;) skriver mer om ett tag troligtvis annars får ni nöja er med de här inlägget för kvällen :) Och ja jag ska sova hos Golpar ;)

Puss Simone

Claudia och jag i italien 08

God morgon !

Hejsan hoppsan :)
Jag tror jag ska dra till skolan nu, har inte helt bestämt mig men jag tror jag gör så, är ju fortfarande lite sjuk "/.
Man blir ju iaf glad när man ser att solen är framme :)
Aja har lite brottom nu men skriver så fort jag kommer hem efter solariumet ;) mohaha.

Puss Simone


(mitt öga)

byebye



Tänka sänga ner datan för kvällen nu ! :)

Puss Simone


Min och Golpars "hemlis"

Nu är det så att Claudia kom och sa att hon ska till Turkiet på påsklovet, hur fubbit är inte de !? :O lämna mig och Golpar här i kalla Sverige, inte snällt av Claudia ;)
Så jag och Golpar har då bestämt att sola under cancerrören som fan under påsklovs veckan och redan starta vår lilla "hemlis" imorgon ;) Vi kan ju inte låta den turfågeln vara brunare än oss när sommarn inte ens börjat :P
Så önska mig och Golpar lite lycka till ;)

Puss Simone


Haha

Jag har precis skrivit en massa inlägg i min och claudias blogg om hur mycket jag längtar till sommaren och lagt in en massa bilder från sommaren 08 och så läser jag igenom bland de senaste inläggen här på bloggen och ser att de va sommar då med alla bilder och alla minnen jag saknar ! :)  Gud vad jag vill ha sommar !

Puss Simone



år och dar sedan!

Nu är jag tillbaka till denna blogg. Har haft en riktigt lång pause men har hållt på med www.claudiaochsimone.blogg.se håller fortfarande på med den så jag har två st ;)

Puss Simone


RSS 2.0