pics

Från sm och chill i tanto, ni får bara några nu ;)

Tanto:


Jag


Anna och Gelic


Anna och jag


Oscar, simon, jag och gelic


Simon, jag och oscar


Anna, gelic, jag, oscar och simon

SM:


Gelic och jag


Jag och Anna


Ia och jag


Ninni, gelic, jag och anna


Ninni, gelic, jag och anna

Allt för nu :)

Puss


SM

Guld i kvalet nu väntar det sig finalen imorgon, woooooho !

Puss


Skolavslutningslåt

Denna låt ska vi klass 9a sjunga på skolavslutningen ;) Snodde den från emma från klassen :P




Puss

balskor

Jag va som sagt inne i stan idag och tror att jag har hittat mina balskor nu :)



Fast i svart färg

Puss

Orienteringsdag

Trött som tusan! först orientering sen stan hela dagen och efter det träning med jobbigaste styrkan! Usch ! Det är mer än vad min kropp klarar av :P pluss att jag har ont som tusan i min panna eftersom jag va så klantig nog och jag rakt in i en stolpe på väg till t banan! Det är alltid lika pinsamt att göra det! Diss för de asså ;) haha

Nej nu ska jag nog lägga mig i ett varmt bad och mysa :)

Puss


Denna låt passar perfekt just nu!



Puss

Min broder från samma moder

Åh så skönt att honom hemma igen :), denna dag har jag i stort sätt varit med honom och sanna, och nej jag är ingen jobbig lillasyrra det är dom som kommer in till mitt rum eller som kommer och knackar på och frågar om jag vill kolla på film med dom eller följa med på promenad eller något liknande, det är inte jag som klänger :) iaf, har haft största diskutionerna med dom idag :) love it, plus att jag nu får låna deras ny inköpta stålsträngsgitarr dom köpt :) niklas kom in med den till mitt rum idag och sa att jag får ha den tills jag köper mig en ny :P

Tack :)

Puss


Gelic och jag

<3

för mig är du är perfekt ! <3




Aldrig känt mig lyckligare !

Idag när jag kom hem från skolan var både Niklas och Sanna här! asså jag har saknat dom så sjukt jäkla mycket, jag såg sanna först så jag bara sprang och hoppa på henne och hon blev lika glad hon :P asså åh vad jag saknat dom!! Dom betyder verkligen så galet mycket för mig, jag kan snacka om allt med dom och dom lyssnar och hjälper mig!! Går inte att ha en mer underbar bror och brors flickvän! Nu kan jag sitta varje kväll inne hos honom och snacka och bara spela gitarr och mina och sannas fikastunder har jag saknat ! Asså åh vad lycklig jag blev när jag kom hem och bara fick slänga mig i famnen på dom !::D :D :D, plus att dom shoppat till mig, fick tre par skor, snyggaste gladiatorskorna som är handgjorda med äkta läder och finns att köpa på bara ett ända ställe i världen :) och sen fick jag ett par låga converse och ett par vita pumps :) Tyvärr han jag bara vara med dom en timme för att jag sen skulle iväg på träning och nu så har dom åkt till sanna så kommer inte få träffa dom på en vecka till ungefär :( åhh !! Juste mamma kom hem idag också :D hon har varit i polen, fast bara i några dagar hon skulle hålla en internationell föreläsning inom sjukvården på engelska :P haha. Men det hade tydligen gått väldigt bra :) och av henne fick jag även en tröja, tackar :) Och nu ska jag få lite pengar som jag ska köpa vårkläder för :) wooooho !

Puss

(bilder på sakerna kommer imorgon)


uffig bild på mig för två år sedan XD


hahaha

Min broder skulle kommit hem idag från thailand ...   Trodde vi. Så jag och pappa åker dit imorse, sitter och väntar i två timmar men han kommer inte. Tillslut gick vi fram till informationsdisken och frågar när hans plan ska landa. Killen i informationen säger då att dom inte kan hitta planet vilket gjorde oss väldigt oroliga, mamma va nära att åka hem från polen för detta (lite överdrivet men aa) så jag och pappa åker trötta och oroliga tillbaka hem, men tänker ändå att det är niklas som tappat bort sig och sagt fel till oss eller hoppat på fel flyg eller nått liknande XD Men så komemr vi hem och då hade pappa fått ett mail av sanna (niklas flickvän som också är med på deras resa) där det stod att dom skulle landa då men kunde bli lite sena kanske så jag och pappa åker tillbaka till arlanda så försöker vi se om deras flyg kommer snart men inget visas på tavlan så vi gick fram till informations disken igen men dom hittar fortfarande inte planet, tillslt börjar killen bakom disken garva och säger då att det är fel dag! XD Flyget kommer imorgon.  Så denna dag har jag sspenderat i bilen helt i onödan XD Kul, NOT!

Puss

Några bilder från deras resa :


Brodern min


Bror


Sanna


Sanna


Schteekar brodern


Havet vid deras första hotell


Sanna


Niklas


Niklas


Stranden vid bergen man ser på några bilder ovanför



Sanna goes wella reklam




Fredagen glömde jag bort

I fredags va Jag, Claudia, Gelic, Josse, Golpar, Gustav och Gustaf hemma hos kladdan och hade chillkväll. Det var andra gången vi träffa dom men första som vi umgicks med dom :) Riktigt härliga och sköna killar ! :D Vi tittade på film och lite sånt, hade det mys :)


Gustav


Gustav och Gustaf :)

Btw, dom är grymma på att dansa, sjunga och gustaf är ju största skådespelaren ;)


Del 1



Del 2

Det är en serie gustaf är med i (den längsta av dom skinhead, med röd jacka ;) ) och nu har han ju även fått biroll i en långfilm som så småningom kommer på bio :P

Puss

Falken

Är hos anna nu, hon kom och hämta mig med moppe i brommaplan :) snart kommer även gusten och fredrik hit, vi tänkte väl ha chillkväll ellr nått :P mysigt och nu sitter jag och lyssnar på anna som är galen på att sjunga och spela piano :D åhh !

Puss


Jag och anna, island 09

Utgång

Nu drar jag till spånga/bromma till anna :) kulkulkul !! :D

Puss

Tack Golpar

Tack för att du förstår och tröstar och alltid bryr dig!



<3

Hur kunde jag ?

Har så sjukt mycket skuldkänslor! Hur kunde jag vara så dum!? det är nog det dummaste jag gjort i hela mitt liv. Jag fattar inte hur jäkla ego jag kunde varit. Du va verkligen inte värd det! Asså herregud, hur ska jag någonsin kunna förlåta mig själv för det här?
Just nu hatar jag verkligen mig själv mer än något annat! Om jag bara hade sagt det där ordet hade inte något hänt, varför skulle det vara så svårt för?


-

Förlåt ...



Google, Garlic och Klamydia här

Hej alla sexiga Simone fans!

Sitter här i en blå soffa och lyssnar på falskt gitarrspelande medan vi känner oset av fryst kyckling. Kan det bli bättre? Nä förmodligen inte. Jag säger bara: "Rolling, rolling, rolling on the river"!


Hos claudia

Tjenare people ! ;)
nu är jag hos claudia, sorry för att jag inte bloggat, men har verkligen inte pallat :D Men aa ¨
Vi är några folk här, får se vad som händer under kvällen :P

Puss


uttråkad!

Goooooosch ! så uttråkad man kan vara, har inte tränat på en och enhalv vecka, får snart panik! asså shit, hur fan orkar folk som aldrig tränar eller nått ?! :S skulle aldrig klara av det! uuuuuuusch ! XD haha
Sitter iaf och snacka med lite folk på msn :) bland annat niclas och claudia :P

Puss


Niclas skicka den, fy fan vad man tänker på sommaren !! :D

Fred ?


Till er tjejer igen

Jag fattar inte ens vad ni tjänar på att skriva om mig i er blogg? Okej jätte kul, att provecera folk, wooho jag gör som alla andra för att få fler besökare! Och nej jag nöjer mig med dom besökarna jag har, vill inte att bloggen ska bli någon megastor blogg där jag får både hat och älsk komentarer , säger nej tack ´till det! Och om ni gör det bara för att göra mig sur och skriva om er på min blogg för att era besökare ska öka så grattis ni lyckades! men vad sen `? jag erkänner att jag råkade formulera mig konstigt och att ni missförstod mig, men tack för att ni gör så fler blir medvetna om det!! Aja kul att ni spanat in min blogg iaf...

Puss


Hemma

Lyssnar på musik och har det chill, vad gör ni ? :)

Puss


Datasalen

Nu sitter jag i datasalen igen, kina arbetet som vi har prov på nästa vecka ;) Självklart skulle jag trilla ner från stolen också XD upps!
Simon sitter och söker på two girls one cup på nätet, så j*ävla äckligt! Höll på att spy när jag såg dom dära!
Aja nu ska jag vänta på lunch,

Puss på er !

Inga bilder, har inga ¨på skoldatan

Till er tjejer som skriver om mig!

Vad är det för nytta av er att skriva om mig på er blogg ?! , haha Plus att det dessutom bara är ni som missuppfatta mig menmen! Och jag är inte blåst det är andra som får mig att framstå så ! men tro vad ni vill hörrni ;)

Puss

Gud vad jag hiotta gamla bilder!

Hitta många jätte gamla bilder, thaha vad roligt :D



Elin och jag 2007


Jag och Elin 2007


Elin och jag 2007


Elin och jag 2007


Elin och jag 2007


Elin och jag 2007



Jag och elin, 2007


Elin och jag på mitt land, 2007


Jag och Claudia, 2007


Jag och Elin, 2007


Elin och jag, 2007


Elin och jag, 2007


Elin, claudia och jag 2008 (bankett på island)


Hanna och jag, 2007


Jag 2007


Jag 2007, kolla vad kort hår jag hade :O


venedig, 2007


Claudia och jag 2007 XD


Jag och Elin 2007


Jag och Elin 2007


Jag och Elin 2007

Kan säga att det är tur att man inte ser ut sådär längre ! XD

Och nån bild från nutiden ;)


Jag och Claudia 2009


Jag förra helgen


Claudia 2009


Elin och jag 2009, inte seriösa XD


Elin och jag 2009

Nå vad tycks, lite bättre nu va !? ;)

Puss




dags att sova, typ död !

God natt


tandläkaren, misslyckat!

Jag va hos tandläkaren idag för att ta bort stygnen men när den där tjejen väl skulle klippa av en bit av en kedja som sitter fast på tanden uppe i tandköttet så råkade hon slinta med saxen och klippte i mitt skin istället, så hon råkade riva upp mitt sår från operationen och det började blöda som f*n, shit vad ont det gjorde! Jag som fortfarande har ont från operationen fick ännu ondare nu! och hela min gomm är helt svullen :( Va glada som slipper, det är verkligen inte roligt!

Puss


Skön låt!



Puss

Dagens jag







Puss

Skolan

Vår mentor bad oss att skolka, så detta var vad vi gjorde på studietimmen ;)
Simon, hugo, max och jag drog och chilla vid bilden :P



Simon, lägg märke till hans vita händer XD (fotkräm)


Hugo och Max(max?)


Heta jag XD


mumms!

Puss

chokladkaka

Mumms det är andra chokladkakan för dagen :) jag kan verkligen inte sluta äta marabou choklad, fast denna gång varierade jag mig lite och tog marabou amigo i stället för daim som jag alltid annars tar :P , Och ni som tror att amigo är äcklig så nej, den är faktiskt riktig god ! :D

Puss


Angående inlägget om mickael jackson!

Jag skrev inte att jag ville det! Ingen vill väl på våldtagen av någon och det är jätte hemsk att visa tjejer råkat ut för det. Jam menade bara om man nu skulle blivit det skulle de väl ändå vara lite coolare än en annan snusk gubbe på stan !


Slut för idag

De blir sista inlägget för idag :) tänkte socialisera mig med min familj lite ikväll :P

Så god natt får jag väl säga !

Puss


 
På med myströjan ! :)


Kort från min käraste bror!







Nu är det bara 7 dagar kvar tills han kommer hem, längtar!

Puss

Dagens fundering..

Om ni skulle bli våldtagna av mickal jackson (stavning?) skulle inte de ändå vara lite coolt ? eller ?, Visst det är ju inte roligt att bli våldtagen men jag menar från en av världens mest kända artister. Jag säger inte att jag vill bli det, de var bara en tanke jag fick.

Puss


Så j*vla arg

Hur kan man vilja förstöra så för andra!? Låt mig bara vara och snacka aldrig mer om mig, tack!


Jag klarar mig själv!


Galnaste idroottslektionen ever XD

Det hela började med att vi fick reda på att vi hade vikare, dom flesta tänkte yes vad skönt medan några av oss inte alls ville, men med ett fejkat leende på läpparna gick vi till idrotten och hoppades på att vi skulle få någon rolig vikarie, till vår förvåning kom det en gammal tjej som skulle ha oss :S, hur skulle detta gå?
Jo det börjar med att Ebba och Johanna inte skulle vara med och var då tvungna att gå på promenad och det var strängt förbjudet att ha mobilen med så de var tvungna att lämna mobil och väska inne i salen, vikarien kollade även noga igenom deras väskor så att dom inte smugglade med mobilen på promenaden. Sedan kommer jag in och säger att jag inte kan vara med eftersom jag opererat mig och får ännu inte anstränga mig, då säger hon nåja du får väl sitta på bänken, sedan höjde hon rösten och typ skrek, JAG HATAR MOBILER, TA UNDAN DEN GENSAT !! Så jag stoppade den i jackfickan. Sedan var det Nellies tur, som då glömt idrottskläder, men det vågade hon förstås inte säga så hon skyllde på att hon precis varit sjuk och även hon blev iväg skicka på promenad och jag erbjöd mig att följa med. Sedan kommer ellinor och maria in som dom va lite halft sjuka, ja dom fick gå hem! Sedan skrke hon lite på resten av klassen av olika anledningar medan vi andra gick ut i omklädningsrummet, och låtsades gå på promenad. Vikarien sa även att hon skulle anmäla oss om hon kom på att vi inte gått på promenaden så vi vågade inte visa oss inne i salen för henne. Så fort dörren åkte upp sprang vi alla in i dusch rummet, men de droppade bara in fler och fler tjejer från klassen till vårt omklädningsrum så tillslut va vi runt 10 st där inne och vi alla sprnag in i duschen varje gång hon öppnade dörren. Och första gången fick jag sån panik att jag råkade komma åt duschknappen och blev då helt dyngblöt! Det var även några fler som var klantiga nog att göra samma sak! Vi hade riktigt panik varje gång dörren flög upp, tillslut sprnag vi alla ut ur omklädningsrummet och drog hem, vilket hon hotade med att hon skulle anmäla oss XD haha, asså shit vad kul det var. Hon var helt jäkla galen den där kvinnan asså! Så nu sitter jag här hemma helt genomblöt och mysig ;)

Haha Puss på er


Jag i duschen XD

 
När vattnet spruta XD


Stina och natta gömmer sig i duschen


Jag snubbla när jag fick panik och skulle springa XD


Emma och jag gömmer oss


Nellie hade hål i byxan


Jag hade hål i strumpbyxorna


Jag fick hål i min kjol när jag hela tiden sprang för att gömma mig


Och på tal om att flugor kan flyga, så ser simon r s skåp ut såhär just nu, storförsäljning av chiquita drycker ;)

Puss på er

Dagens jag



tråkig rubrik

Nu äter jag en sjukt god frukost, Hanna ;) På tal om det vet ni hur ni ska äta på morgonen för att orka ?!

Ni ska äta en frukt, gärna banan eller appelsin sen måste ni dricka något, och gärna äta nån macka och lite fil eller gröt. Det är de bästa nu kan äta :)


Jag för två somrar sen

Puss

Tror ni jag är trött eller ?! XD

Jag skulle tvätta mitt ansikte med ansiktsvatten och råkade spraya hårspray på bomullstussen ist XD haha duktigt simone !


Aja god natt !



Ska tänka på dig när jag ska sova (A)

ÅH :D

Så jävla glad jag är just nu asså !, fy fan ! :P haha

Puss


överlycklig, eller vad?!

Snackar med Angelica på msn, och vi håller ju på med ett hemligt uppdrag som förhoppningsvis snart är slutfört :D åh galet glad jag blev när jag fann det hemliga svaret !! :D:D:D:D

Och mamma kom in med en godisskål gott :D


<3



<3


Nedräkning

31 dagar till skolavslutning
19 skoldagar kvar
8 dagar tills min brorsa kommer hem


Wooooooooooohoh ! :D

Puss


mitt huvud är urgröpt

Känner mig helt jäkla tom i hucudet XD. Har verkligen inga ideer eller något alls idag, ingen fantasi heller för den delen, haha. Vad ska jag göra åt den saken. Hmm jag tror faktiskt jag lider av sömnbrist ;) Jaja, jag längtar till nästa helg redan ^^ , två nationella denna vecka, USCH!

Pussar


Bild från igår

PINSAMT

Asså åh jag ska alltid skämma ut mig! , Jag fattar inte hur jag alltid kan vara så klantig! Ni skulle bara höra allt jag gjort! Mina vänner är vana men jag kan iaf lyckas skämta bort det mesta, tur! haha

Iaf idag när jag skulle hem så gick jag på en trotoar eller hur det stavas, och sen så ville jag hem snabbt så jag började gå ganska snabbt hem och självklart lyckas jag trilla slår i armbågen rakt i trotoaren (stavning?) och skriker AJ! så kom jag på mig själv och började as grava, snacka om att jag fick många blickar, usch! Jag va tvungen att ta upp min mob och låtsas prata med någon!

Puss


(detta händer mig ofta XD)


Uppvisning

Kom hem från uppvisningen nu, va tvungen att hjälpa till bara för att jag själv inte skulle vara med, bläh ! men iaf bilder kommer, jag hade inte tid att fota men mina kära polare har tagit en massa fina foton som jag lägger upp så fort jag får dom :)


Gelic och jag på väg hem från åkeshov idag

Puss

Åkeshov

Nu ska vi iväg till Åkeshov, vi ska ha våruppvsning det blir riktigt coolt ;) och vi ( inte jag eftersom jag opererat mig ) ska kötta lite coola volter på hopp och även köra vårat fristående :P Nu måste jag fixa mig iordning så vi hinner, Claudia klagar altid på att jag är seg ;)

Puss


Bid från igår

Video från igår

Haha inte för att vi nattvandrade, som sagt kom vi hem tidigt XD



Puss

God natt sötnos(ar)


Bilder :)

Woho nu är bilderna överladade :P måste bara säga en sak som ni redan vet älskar jag Niclas parfym och claudias bror hade samma så va tvungen att spruta ner mig i den, men till min besvikelse så luktade den inte alls lika gott på mig som på niclas ! :( Aja den passar bäst på niclas :D och på tal om honom så saknar jag honom :)
Iaf, här får ni lite bilder från ikväll.


Jag och Claudia


Söta fina Claudia :)


Claudia :)



Jag


Jag


Jag


En sekund senare gick jag rakt in i stolpen XD


Precis innan vi skulle gå fick claudia för sig att ta bort nagellack på tårna XD


Vår glamorösa middag, mumms :D

Puss
( det kommer mer senare )

Pinsamt eller vad !?

Vi kom precis hem till Claudia nu, vi drog ut en sväng, käkade på BK och sen så raggade vi upp några roliga människor på stan, så vi hängde med dom ett tag, tyvärr blev det inte så mycket foton eftersom jag glömde bort att ta några XD blev typ ett foto på BG menmen ni får se dom om ett tag när vi klurat ut hur vi ska kunna föra över dom till datan från min kamera ;) Ni lär även få någon video på oss under kvällen :P första någonsin i min blogg, spännande! Iaf vi drog runt med dom där grabbarna ett tag, och självklart ska jag vara dum nog att skämma ut mig jag hade andra tankar i huvudet och råkade gå rakt in i en stolpe, PINSAMT! haha anyway nu sitter jag och claudia med en god chokladkaka, två lättdrycker och en skräckis :) mysigt ! Blev en tidig kväll eftersom vi ska upp 8 imorgon, uppvisning i åkeshov, kom dit och kolla ;)

Puss


Mitt och Claudias blod :)


Vet folket något roligt att göra ikväll ?

Nån fest ellr nått annat skoj ? :) Tänker inte låta det bli ännu en hemmakväll denna helg ;)

Skriv om ni vet något ! :)


Hos kladdish !

Kom precis till Claudia och sitter här och funderar på vad vi ska hitta på ikväll, nått roligt iaf ;)


Claudia och jag (är osminkad)

Puss

dags för utgång

ska dra till Claudia nu :) hör av mig senare, pappa ska köra mig så det blir bara ett snabbt inlägg :P


Dags för ett varmt skönt bad



Puss

Blå bärs saft

Är galet gott !, ni borde smaka, de är nyttigt och gott! Låter kanske inte så inbjudande men våga smaka :D
muuuuuuuuuuuuuuuumms !



så j*vla bra!

min absoluta favorit låt!




Love it ! :D

Puss

Bilder

Bilder från gårdagen som barnvakt och lite från dagens jobb :)

Igår






från idag (loppisen) :


Hanna och jag


Angelica och Hanna


Jag


Claudia


Jag


Claudia och jag


Hanna, Claudia och Angelica vid vårt bord ;)

Det var allt för nu
puss

vandrande lik

        

Ser ni likheterna !? XD

Thaha skoja men iaf är uppe så här tidigt för att jag ska jobba :O uschuschusch!

Puss

God natt sötnosar

Ska sova nu tror jag eftersom jag ska upp typ 7 imorgon och jobba XD usch !



Ser skit glad ut jag vet ;)

Puss

För er som undrar ..

Jag har köpt min tröja på Espri eller hur det stavas, det var ett tag sen så vet inte om den finns kvar :)







'

Man ser inte så bra hur tröjan ser ut men den är väldigt söt :) har den även på inlägget nedan :)

(jag på bilderna)

Puss

Sjukt duktig eller vad säger ni ?

Min kompis som också är grym på att sjunga älskar den här tjejen och fick även mig att göra det, hon är verkligen grym! Ni kan hitta fler videosar på henne om ni söker på ana free på youtube :)






Jag

Puss på er!

Är jag konstig?

Haha jag älskar den här låten och har gjort sen jag va liten :P kan alla nicke och mojjes låtar haha XD




Detta är dock en remix ;)

Puss

Chill kväll

Det blir en hemma kväll för mig idag, får hitta på något imorgon ist ! :)

Vad gör ni ikväll ?

Puss


är jag en barnunge ?XD

Jag håller på att tappa en tand XD har inte tappat alla mjälktänder än :$


Spikmatta ?

Direkt när jag kom innanför dörren säger pappa att han köpt en spikmatta, haha.
Den ska tydligen vara jätte bra för olika ryggproblem (vilket jag har) och ge blodcirkulation, och sen kan man även göra massa olika ställningar på den som är bra för olika saker, men min keropraktor rekomenderar den slarpt ! så får se om det funkar :)


Lyckat

Haha, han inte längre än till Mariatorget innan dom ringde och sa att dom skulle dra :P aja får sitta och vänta på att Elin ska ringa och förhoppningsvis säga att vi kan göra något, hon bråka med sin mamma så hon skulle troligtvis inte få :( men hoppas att jag kan dra dit senare ikväll ! har inte träffat henne på skit länge ju :(.  Annars vet jag inte vad jag ska göra, och som alla vet får jag typ panik ångest av att sitta hemma och inte ha något liv! XD


Elin och jag

tanto here i come

Nu ska jag dra ut osminkad och fin till tanto, ska köra lite lekar och sånt där ;) Ha en trevlig fredagkväll

Puss


Dagen i bilder (osminkad)


Golpar och jag


Gull

Jag, nellie och claudia


Malou och jag


Emma och jag


Emszan och jag


Emszan och jag


Emszan jag och emma :)


schtekar max och emszan ;)


Josse och jag


Och de alltid lika glada nathalie och stina :P


Simon och jag


Jag


Natta och jag på trädslöjden :)


Stina och jag på träslöjden:)

Och så var jag och oscar ute i tanto och på promenad ...





Jag och Nellia ( nellie va med en snabbis )


Jag


Oscar


Oscar och jag


En blomsterfåtölj XD


Oscar och jag, lite mobbade XD


Jag


Oscar och jag


Oscar


jag


jag , ? XD


Jag, de blåste som tusan!


Oscar



Oscars och mina fötter :P


oscar

Lite smått från dagen, och nu är jag hemma hos mig med nellie och en 14 månaders bebis, skit söt :P

Puss

Datasalen

Sitter uppe i datasalen i skolan och gör ett jäkla kina arbete, booooooring! Lånar simons data så måste gå tillbaka till min nu ;)

Puss


God morgon

Hinner inte skriva ska dra till skolan nu, andra dagen på denna vecka, får hoppas att folket hör vad jag säger ;)

Puss





Dagens jag

God natt !




Skönaste låten att somna till

Puss

Home

Kom prevcis hem från träningen, hälsade ju på alla så att dom visste att operationen gick bra :) Dom kör för fullt för SM nu :P.
 
Lite bilder från idag :

Golpar



mikaela


Marion

Och så tog jag lite bilder på bromma killarna när dom körde hopp :)



Niclas kör trippelhalv


Gusten kör sträckt hel halv


Fredrik kör dubbelhalv




Hanna och jag på tuben hem


Jag i medis


Hanna i medis

Puss

Claudiaochsimoneochmaxochoscar

nu har vi äntligen gjort vår blogg :) Kolla in www.Claudiaochsimoneochmaxochoscar.blogg.se där vi kommer skriva om allt möjligt, lite om våra olika sporter och sånt :)

Puss

Vad ska man ha på sig idag ?

Nr 1 eller 2 ?




Puss

Åh!

Min lunch och middag den närmaste veckan, iof min favorit mat men man tröttnar ^^



Detta på grund av operationen

Puss

Nya sommarplågan?

Tror ni detta kommer bli nya sommarplågan ? ;)



Puss

Fina vädret är här!

Jag och Claudia har legat en stund på min balkong och solat :) Claudia färgar sina ögonfransar just nu :) Nu måste jag fixa lite med hennes ögon :P

Puss
                                                   

Claudia och jag
                                                 

studiedag imorgon

Claudia har somnat och ligger och andas tungt, själv sitter jag och snackar med Niclas och Tobbe på msn, det är nice :)
Niclas skickade några bra låtar till mig :P och måste bara säga att han har världens godaste parfym, det är någon armani parfym vet inte vad den heter men tipps till er killar iaf ;) flaskan är svart tror jag. Jag skulle kunna sniffa ihjäl mig av den, haha :P
Iaf ska nog försöka sova nu jag också och hoppas på att min mun mår ännu bättre imorgon :P börjar iaf kunna svälja lite bättre nu, sen ska ju stygnen bort på tisdag! , och min brorsa kommer hem om 12 dagar :D längtar så grymt mycket!

Puss på er


Osminkad



En av låtarna jag fick av Niclas, så himla skön :)

Claudia time

Nu har Claudia kommit hit och klagar på att jag knappt kan prata XD men hon får stå ut ;)

Vi ska väl ha en chillkväll eftersom vi har studiedag imorgon :) skööööööönt !

Puss på er smågurkor !



Har ont i min mun! XD


JSM 2009



Filmen på oss från JSM förra helgen.

Puss

<3

Denna låt får mig att tänka på en speciell person..

 



(Sätt på högsta volym och sjung med i refrängen, man blir så lycklig!)


Puss

Gulliga Gelic

Nauw Angelica är så gullig :) pratade preci med henne i telefon om hur jag mådde efter operationen och när hon la på så sa hon bara hejdå. Sen får jag ett sms av henne där hon skrev :

Hehe jag la på så snabbt och sa aldrig puss för då hade min musik gått ut över hela bussen XD men puss på dig stackare ! <3

Thaha så himla söt :)

Puss


Vart tog det fina vädret vägen?


Mamma är knas ibland XD

jag             - Kan inte vi skaffa oss en ny katt snart ? :)

Mamma    - Men hur hade du tänkt att Claudia skulle kunna komma hit? ( claudia är pälsallergisk)

jag             - hmm, det skulle hon inte kunna "/

Mamma   - Då får du göra slut med henne först.


Hahha många tror att jag och Claudia sitter ihop eller har samma hjärna men när dom tror att de är mer än vänenr mellan oss blir det lite för mycket XD


Jag älskar dig som vän Claudia ;)


Jag och Claudia


Visste ni

att jag har haft en katt som hette Gudrun, typ världens underbaraste husdjur :)


Gudrun

Puss


Evelyn

Jag saknar dig gumman, vi sa föralltid, jag hoppas det kommer bli föralltid













så himla äckligt!

Jag vaknade imorse av att jag hade skit ont i min mun, efter operationen igår, så jag satte mig upp, då var hela jag och min säng ner blodat. Hela mitt lakan vid mitt huvud var nerblodat, hela min kudde va blodig, hela mitt ansikte var ner blodat min hand var helt nerblodad. Det var inte så speciellt mysigt! Precis då kom mamma in och sa oj allt är blodigt :S. uschuschusch. Sen fick jag en tablett och somnade sedan om igen, vaknade för inte så länge sen och mådde skit illa av all blodsmak jag haft i en halv dag och en natt! Jag får egentligen inte skölja min mun men jag var tvungen höll på att spy verkligen! Usch vad jag aldrig mer vill göra om nån sån operation, inte i munnen iaf!

Puss


Sorry

Sorry för att det inte blev så mycket uppdatering under kvällen igår, men de var någon blixt som slagit ner någonstans så flera datorer i stan skulle saknat internet vilket min data råkade ut för, men nu har dom fixat det igen så nu är det lugnt :)

Puss


För er som undrade

Filmen "pojken i randig pyjamas" är en grymt bra film. Den är nog den sorgligaste film jag sett. Det handlar om en familj under andra världskriget då pappan jobbar för hitler så familjen behöver flytta och den lilla killen i familjen måste lämna sina vänner och flytta ut på landet. Han har inget att göra och vill då undersöka gården lite som mer liknar ett fängelse. Då hittar han längre bort något han tror är en bondgård där alla går omkring med randig pyjamas. Killen tar sig dit utan att han får, och sen händer det massa saker där och föräldrarna börjar ana vad som kan ha hänt....

Jag rekomenderar den skarpt, fast man måste känna att man är på humör för en tung film!

Puss


dags för mys





Puss

Lite bilder från valborg


vi som va på middagen


Jalle och jag :)


Golpar lagar mat


Lite av maten


Maijk och golpar


Ninni och maijk


Claudia


Christian och jag


Olivia och claudia kände för lite stripp dans ;)

Och så var det dagen efter..


oscar


jag


Golpar


Solen var framme


.. Så ninni och jag passade på


Gusten och fredrik

¨
Ninni och jag

Puss


Dagens jag








Osminkad och snygg.

NOT

Puss

ny opererad

Kom precis hem från sjukhuset. Opererade precis min mun, fixade med lite tänder och sånt. Jag ville inte ta någon morfin så låg helt vaken under hela operationen som höll på från klockan 1 till 14.40. Lite smått obehagligt när dom skar det första i gommen men annars gick det väldigt bra och jag råkade somna så dom fick väcka mig för jag råkade stänga munnen (A) haha bra jobbat XD. Iaf mamma är och köper Ben & Jerry glass till mig :) mumms, och pappa kommer snart med en film :P Så det blir mysa, knarka ipren och ta det lugnt idag :)


Detta är min mun för tillfället.

Operation

Idag ska jag operera mig lite läskigt faktiskt! Det värsta är att jag inte får äta eller dricka på flera timmar innan och vi har nationella innan :S inte så lyckat! Aja, nu skajag iväg till skolan skriver mera sen.

Puss


min kväll/morgon

Hade träning nu till klockan 10 tas sig hem 45 min äta, duscha snacka med lite folk. Vakna imorgon ingen sovmorgon, nationella prov i skolan sen direkt till operation

USCH!


Ninni och jag

Varför så svårt?

Jag har funderat på kärlek, tänk er vad svårt att finna en som man verkligen älskar som älskar en tillbaka, om man tänker efter är det ju skit svårt! Allt ska stämma in och båda måste vilja samma sak. Jag har varit med många gånger att jag varit tsm med killar jag egentligen inta haft så mycket känslor för, så när det tagit slut har jag inte brytt mig så mycket, men de va en kille som jag verkligen gilla och då kände han inte likadant som mig, vilket jag tog väldigt hårt på. Sånt är så himla jobbigt! Hur ska man veta vad han vill liksom? Va ärliga, det kommer man längst på. tro mig!


Dagens fundering

Finns verkligen den perfekta kärleken för alla ?

Puss


Asså shit !

Jag kollade precis ner i min papperskorg ! Gissa vad jag hittar, skräp från det senaste dagarna ...



 -Tre marabou daim papper
-en karamellkungen påse
-en annan godispås
-en påse bilar
-och ett naturgodis papper

Måste skärpa mig, vill inte bli tjock!

helgen

Jag har inte haft tid med data i helgen men de kommer lite bilder från valborg och sånt :) Sen har jag även varit med simon, niclas, golpar och anna skit mysigt ! :)

Puss Simone


Myskväll med Claudia igår

Claudia och jag kände för en liten kvällspromenad och sätta oss ute och äta suschi så vi vandra omkring lite och satte oss vid vattnet i slussen vid ett mysigt ställe och sen så gick vi hem till mig och såg världens äckligaste och konstigaste film, handla om en man som våldtog döda kvinnor som han först toterade och mördade, den va inte så bra!

Puss Simone

Lite bilder från promenaden






















Osminkade och fina X)



Pappa är bäst!

Pappa har lagat min kamera ! slapp köpa en ny för 3000 eller 6000 kr ! åh vad glad jag är !!

Puss Simone



Tipps

Om ni vill göra gele' naglar så gör dom själv ! H&M har för 149 kronor, dom blir bra! Bättre det än att gå till salong där det kostar 500 kr.

Om ni ska färga ögonfransarna så har dom tagit bort den blå/svarta färgen för att det var ett ämne i den som inte var bra, men dom har ändrat pigmentet i den svart/musta färgen så den blir också väldigt svart, vilken den inte blev färut !

Puss Simone


Ögonfransfärg


Nagel gele

Rålis

Nu ska vi dra till rålis, vi ska ha picknick :) mumms ! Sen m´blir det myskväll :)

Puss Simone



Mys

Gårdagen var riktigt chill :D nicenicenice !

Nu har jag bränt sönder min fejja XD mohahaha

Puss Simone


RSS 2.0