The end!

-

Söta Angelica!

Sitter nu och snackar med gelic i tele, hon ringde mig och stört böla vilket gjorde mig skit orolig. Så när hon väl kunde få fram några ord, så visade det sig att det var en spindel i huset som var större än en mugg och som var för stor för att döda med en sko. Så nu traskar hon runt med skor inomhus för ifall hon träffar på spindeln, och sova hemma kan hon inte heller ifall den skulle dyka upp. Så nu sitter hon och tröst äter ben and jerrys och hon måste snacka med mig i tele. Sötnosen då. :)

Puss


Bio/chill kväll

Gårdags

kvällen börja med att jag, golpar, olivia och claudia gick på bio så otroligt kul att vi fyra hittade på något tsm igen! Det var galet mysigt och filmen var grym! Kommer inte ihåg vad den hette men det det var en romantisk komedi! Efter bion drog vi hem till simon med lite folk. Vi chillade tog det lugnt och kolla på lite film, right ? ;) nja kanske inte riktigt, men det var trevligt. Nu ska jag iaf dra in till stan och shoppa lite och sedan dra på träning, sedan blir det förhoppningsvis en myskväll med min själsfrende claudia !


Claudia,jag och olivia


Claaudia, golpar och jag


Clau, golpar och olivia

Puss


 


Dålig uppdatering, förlåt!

Som sagt har jag varit borta ett tag nu, men äntligen är jag hemma igen :). Kom hem i tisdags och har bara umgåtts med kompisar och sånt :P. Tror ändå inte ni är så intreserade om vad jag har gjort medan jag varit borta ;) eller ?

Lite bilder från resan


Sanna och Niklas


Sanna, niklas och jag


Niklas och Sanna


Sanna, niklas och jag


En galet söt ko XD


Jag vid alestenar i kåseberga.


Riktiga vågor var det.





Sanna och Niklas






Niklas och sanna


En galet arg svan



En del av släkten


Söta hedda :)


Jag och Hedda :P



det var gaaalet mycket nyckelpigor !:O


Och galet mycket orädda äckliga saker



heta sanna ;)

HEDDA ÄR GALEN PÅ ATT FOTA !


















Som sagt hon är galet grym på att ta coola bilder!!


Rita kan hon också ;)


Hedda ritade även sig själv ;)


Och enligt henne så ritade hon mig här också !


Vi spelade även risk, jag och hedda förlorade ! :(


Hedda langar pose :)

Min kamera är ju så bra, right ? ;)

Puss på er !




Skåneland

Hello :)
Jag har som sagt inte haft tid med data under det senaste dagarna men är hur som helst i Simrishamn i skåne just nu. Sitter och myser inne i tältet :). Jag kom hit i tprsdags så har varit här i några dagar nu och imorgon åker vi till kivik där jag bland annat ska hälsa på Hedda och Hampus :). Min och min broders kompis. Ska bli kul. Idag har vi inte gjort så jätte mycket eftersom alla affärer har stängt på söndagar :O. Men har mest varit hos gammel mormor :). Så himla skön den människan är! Älskad av alla är hon!
Bilder och annat kommer på tisdag när jag kommer hem, hinner inte ladda upp allt nu. Detta blir  bara ett kort snabbt inlägg så ni vet att jag lever här nere i skåne :) Ni f¨år veta mer om min resa sen :P.

Käre Niclas har ju fyllt 17 nu också :D. Gjorde de i fredags, GRATTIS !  :) <3

Puss på er !

Edward Cullen!

Jag sitter och diskuterar med Fredrik på msn. Vi sitter självklart och diskuterar edward i Twilight, Gay jag vet men vi bryr oss inte ;). Ändå nu håller jag på med andra boken, vilken är hemsk! Men iaf, Asså jag fattar inte, tänk att ha en pojkvän som edward!? Asså herre gud, han är typ perfekt ! Det är verkligen galet! Thaha. Jag får drömma vidare !

Iaf åker till skåne imorgon, och längtar till kivik då jag ska träffa Hedda också :P. Whio ! Det ska bli roligt ! Tar iaf tåget hem på tisdag så blir väl själv hemma i stan nån natt till då "/. Tråkigt utan sällskap tycker jag allt! Kanske kan hitta någon vänlig själ att spendera nätterna med :). Jaja kommer iaf inte att ha någon data  vad jag vet, kanske kan fixa det får se :). Sen har vi ju ett födelsedagsbarn på fredag :D. Längtar till att kunna gratta honom sen när jag väl kommer hem igen :P. Jaja, tänkte lägga mig och läsa lite till nu :)
God natt!

Puss

(inga bilder fortfarande "/ )

Ryans blogg!

Tänkte ge en länkning till Ryan som skapat en blogg. Har faktiskt hjälpt honom att fixa den, visst de blev inte så fint men ska göra om den så fort jag fått tillbaka mitt preogram på datan! :)

Detta blir sista inlägget för ikväll. God natt :)

Puss

Jag tycker till.



Niclas skickade denna låt till mig som han lärt sig på piano på en dag :O. Den är så sjukt fin.
Jag har alltid älskat killar som är musikaliska! Det är verkligen ett plus hos en killet!, Jag förstår inte hur killar kan skämmas för att dom har bra röst eller är duktiga på något instrument. Det är bara galet coolt och vem blir inte förälskad i en musikalisk och romantisk kille !?. Eller vad tycker ni?
Tänk dig en klippa där du och din kille sitter i solnedgången och myser och han sitter och spelar och sjunger för dig, kanske en egen skriven låt till just dig. Är det bara något som händer på film ? Man kan ju iaf drömma!
Så killar våga vara er själva och va stolt över er musikaliska talang och våga vara romantiska, det är vad tjejer älskar kan jag lova ! :)

Puss

Hur tusan ?

Igår somnade jag klockan 00.00, idag vaknade jag klockan 13.00, ja har sovit under dagen och jag är trött nu ?! :S. Hur kan de gå ihop ?
Jaja måst ändå gå och lägga mig tidigt, ska upp halv 7 imorgon :O Måste följa med in till katrineholm och laga bilen och köpa nästa twilihgt bok!

På tal om de så hade jag skummaste drömmen inatt :S. Jag drömde att Niclas en kille skulle sova hos mig fast jag bodde någonstans där jag aldrig varit förut. Och det var sommar men ändå skulle jag, han och hela min familj plus familjekompisar åka skidor. Sedan var det en liten tjej som blev skit bajsnödig och sket på sig. Sedan nästa åk jag skulle göra åkte jag rakt på hennes bajskorv och flög skit långt.Sen tappade jag lusten med att åka skidor men niclas fortsatte med min familj i typ två timmar till medan jag satt och vänta. Och när dom väl var klara så hade han blivit bästa kompis med min mamma ? Sedan skulle vi dra och köpa godis och helt plötsligt var jag hemma hos honom och han hade ingen säng i sitt rum och det visade sig att han var vampys. Haha snacka om konstig dröm XD.

Puss

Tro det eller ej men jag saknar Gelic :O

haha förvånade ? Nej misstänkte väl de ! ;)

Puss

Bilder från landet

Det blir bara några få eftersom internet är så sjukt segt här!



Sanna plockar blåbär


Blåbär :)





Sanna :)


HAHA, fy tusan vad jag inte kan sluta garva åt den här bilden XD (min broder)


Min broder gör ngt ?


Moi






Moi

Ni får nöja er med dom här just nu :)

Puss


Kommer hem den 27e.

Hello :)
Är tillbaka på landet nu. Har kommit på att tiden går så himla mycket långsamare här än hemma! Jag var här två dagar innan jag åkte tillbaka till stan sist och dom två dagarna kändes mycket längre än den veckan jag var hemma XD. Jaja ska ju bara vara här idag och imorgon, Sedan åker vi till skåne :) Känns lite sorgligt att inte Claudia ska med eftersom hon följde med förra sommaren, men jag överlever nog :). Iallafall vår bil pajjade :O Så den ska in på lagning imorgon innan vi drar till skåne :P. Åh ska få träffa min älskade gammelmormor igen. Haha jag har upptäckt att hon också älsakar marabou daim :O Det där ligger nog i släkten ;).
Juste jag har läst ut twilight nu, vad ska jag göra :O. Är helt inne i den och typ förväxlar det med verkligheten XD nej inte riktigt men ändå. Fatta att ha en kille som Edward, det är nog alla tjejers dröm! Man kan ju alltid drömma ;). Men jag vet än som är bättre, you know who you are ;).
Jaja nu ska jag och brodern ut och springa! Behöver träna. Kanske ska köra på lite styrketräning också! Måste bli stark till italien!
Nu känner jag hur jag bara sitter och skriver en massa onödigt, inte bra! Men ni får ha det så bra allesamans. Och jag går att nås på min mob eftersom jag inte kommer ha någon data från och med torsdag ;). Och ja, båda mina mobiler funkar så ni kan nå mig på comviq luren, bra va ?! :)

Puss

Har tyvärr inte lagt in de nytagna bilderna på denna data ännu så ni får klara er med ett piss tråkigt inlägg utan bild!, förlåt "/

Åker bort

Nu åker jag bort! Vet inte riktigt när jag kommer hem men ska iaf dra till skåne och hälsa på gammel mormor för kanske sista gången :(.
Ni får ha det så himla bra här hemma! Kommer sakna er som fan, och längtar så galet till italien!

Puss



Hjärn skakning?

Mitt huvud gör fortfarande galet ont från att jag smällde i det. Kan jag ha fått en liten hjärnskakning?
Jag mådde illa efter och har haft huvudverk i två dagar nu :S

Stackars mitt huvud ! :'(

Tänk om jag:

*Börjar glömma bort saker

*blir blind

*får vattenskalle?


har man tråkigt så har man


:)

Fått sms av både Gustav och Daniel om jag ville göra något idag, tyvärr kunde jag inte eftersom jag har lite saker jag måste fixa till imorgon men de va lite gulligt :)


Gustav



Daniel

Puss

marabou!

Kom precis tillbaka från ica. Det blev två st 200 grams marabou chokladkakor! Daim och frukt & mandel! Sedan även lite läsk. Gottgott !

Nu ska jag tydligen vattna alla blommor i hela lägenheten eftersom vi åker imorgon och är borta ett tag sen ;)




Dålig bild, den är tagen med den dåliga webb came, den andra orkade jag inte koppla in :)


degar dag

Vaknade så sent idag så orkar inte göra så mycket. Blir nog en mysdag bara! Ska ta hand om mig själv hade jag tänkt. Det är alltid skönt med lite hemma spa.

Puss


En bild på josse och mig för ett tag sedan

Detta kan inte vara sant

Vaknade precis, klockan är kvart över 1 ?! :O Börjar bli som Niclas, kanske inte lika extrem han sover ju till 3 men ändå. Detta får inte fortsätta! INte bra Inte bra! Nu är min broder och köper frukosy iaf, hoppas på någpt gott ! =D.

Puss


:)

Gustav ringde och vi satt och snacka om allt möjligt i en timme :O haha. Undra hur länge vi snackat om båda hade haft comviq XD Men det är skit skönt att vi börjat snacka igen på ´tanke på allt som hänt och så! :)

Puss


Jobbigt!

Sitter och snackar med Gustav på msn, vi snackar gamla minnen. Gud vad jag saknar honom! Måste träffa honom snart !

Puss


:'(



Herre jesus kan inte sluta gråta till den här låten, den väcker så himla många minnen.

Detta var så galet coolt!


Självhemma!

Kommer vara själv hemma hela natten, någon som vill hitta på ngt ? ring eller smsa :)


åhh, blir så arg!

Jag fattar inte grejjen med att ragga på facebook ? XD

Några få exempel :



Den här killen går eller kanske ska säga gick eftersom jag slutat 9an nu i min skola, verkar inte som att jag riktigt kan säga dsm till honom ;). Han är största stalkern nr 1. Bläh, jobbig som f*n!!





Eller den här killen som jag aldrig någonsin träffat och är typ 10 år äldre, vad tror han ?




Eller den här skumma killen, tror han att jag ska träffa en helt främmande person eller. DISS



Det där var bara några jätte få exempel på hur många dumma människor det finns i världen!, Jag har aldrig förstått mig på vad dom tänker med ?! XD

Dusch

Dags att hoppa i duschen, snart kommer the people ! =D

Puss


just nu..

.. sitter jag och snackar med Ryan på msn, han säger att desiree nilsson är sjukt snygg och blablabla. Någon som håller med ?






jag, osmnikad och fin, NOT

Är jag lycklig?

Lycklighets-testet


[/ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[ ] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[/] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[/] Du är nöjd med ditt utseende.
[/] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[/] Du är nöjd med ditt liv.
[/] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[/] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.

Total:
-----------
Total :

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


Ont i huvudet!

Har så sjukt ont i mitt huvud! gick rakt in i en stopskylt igår! Fy fan vilken hård smäll det var. Jag fick största bulan på en gång och nu dunkar mitt huvud, håller på att få tuppjuck! Att jag alltid ska lyckas med det mest konstiga


<3



Claudia och jag

Godmorgon

Nu ska jag och Claudia äta frukost, bilder kommer från igår men inte nu, för jag är hungrig :D

Puss

Claudia is in the house!





Nu är det dags för utgång! :D

Puss

ÅHH :D

Claudia har landat nu och nu ska jag åka och träffa henne! :D som jag har längtat, jag är ju hennes wannabe, var det inte så ?! ;) haha XD

Iaf Niclas sov som sagt hos mig inatt och jag tvingade honom att titta på twilight, han säger att den suger :O Det är ju den bästa filmen någonsin!
Iaf idag började dagen med att jag mötte upp fredrik och oscar i hornstull och drog sedan till långholmen då söta angelica ringde och bad oss komma möta henne så det var bara att dra tillbaka igen :) sedan kom även golpar dit :D. Vi träffade också två killar där var av en av dom sög på att hoppa från höjd, typ mag plask, rygg plask, hand plas´k, jag vet inte vad? haha det visade sig iaf att dom skulle börja på samma gymnasium som mig :) trevligttrevligt. Drog iaf hem sen och åt en skit god middag med sanna och niklas :P. Och nu väntar jag på den brune claudia :D.

Puss

Bilder från dagen.


Niclas fotade mig.


Och jag honom.




Jag och oscar hälsade på vår Gamla skola, högalid


Vi badade nästan


Vi klätrade över till västerbron


Vi klätrade upp på bron


Och hoppade


Gelic :)


Gull :)


Dags för ett dopp i det blå.

Ska iväg och bada med fredrik nu, wooho ! :)

Puss


Fredrik :)


Idag är det den 17e Juli..

.. Vilket innebär att Claudia kommer hem från Kreta! Gud så jag har saknar henne! Claudia jag måste hinna träffa dig innan jag drar till skåne! Klarar mig inte flera veckor utan dig, de vet du ;) Så kom hem nu!

Haha juste claudia ring mig när du kommer hem jag har en sak att berätta om din käre "vän" som jag numera inte gillar XD



Claudia och jag

Puss

vill bara säga

Tack för att du ställt upp så mycket. Och tack för alla prat stunder. Jag kan verkligen lita på dig och det känns sjukt skönt. Vi är så otroligt lika varandra på sättet, och det gör att vi har så mycket gemensamt på något sätt. Jag ville bara tacka ig för att du varit så himla snäll, du har verkligen ställt upp och jag har sjukt kul med dig !

Tack Angelica !


=)



Gelic saknar digg redan! <3

Jag vill tillbaka!



Älskar er <3

Jag vann ! :D



Jag var bäst, mohaha

home

Nu har jag kommit hem, ska snart hoppa in i en dusch. Sedan ska jag hitta på något med niklas och sanna en stund har jag lovat dom. Hinner inte skriva mer, ska vara färdig duschad när niklas och sanna kommer tillbaka från systemet, panik! haha




Jag kan inte hjälpa det.

Det är inte så att jag kan påverka mina känslor för vissa personer. Din tid är förbi och det är bara att inse det. Du förstår väl själv att jag bara mår sämre om du skulle göra dig själv illa! Det Har gått ett år och jag har inga känslor för dig, jag kan inte hjälpa det och jag hoppas du inser det snart! Jag har gått vidare, vilket inte du verkar ha gjort. Jag vill inte såra dig, men sanningen är det rätta. Även fast du är en väldigt bra vän som jag alltid har kul med betyder inte det att jag inte skulle må dåligt ifall du gör ngt dumt mot dig själv! Det blir bara värre för både dig och mig! Du blir sur på mig så fort jag säger att jag inte vill ha dig mer än vän, men jag kan inte göra så mycket mer. Det skulle ju bara bli värre om jag ljög. Jag hoppas att du förstår det snart.


mitt öga


Gårdagen

Nu sitter jag nyvaken hemma hos golpar. Vi funderar på att åka och bada, men får se hur det bir med det =). Det var riktigt trvligt igår. Först kom fredrik hit, han hade cyklat från hässelby strand ?XD fattar inte hur han orkade. Iaf, sen kom även oscar och simon och vi drog ner till vattnet i årstadal  och chillade, sen runt typ 12 åkte vi till avik, fråga mig inte varför XD Vi fick iaf åka tillbaka hela vägen hem, jobbigt! Hur som helst var kvällen mycjet trevlig ! =)

puss


Golpar och jag i vintras

Sköna fina stockholm

Skönt! Nu är jag tillbaka till älskade stockholm! tog tåget idag och nu är jag hemma hos Golpar. Vi ska ut och träffa några snart =) Hinner inte skriva mer men är iaf i stockholm nu! Hem ljuva hem! haha =)

Puss


vill hem

åh så sjukt tråkigt det är här utan någon polare! skönt ifall jag får åka hem några dagar i helgen, hoppas på det! Har precis kollat på beck och ska snart gå ner och se en skräckfilm, lite läskigt här ute på landet :P. Jaja

Puss


för ett år sedan.

bara för att elin är bäst


hej alla simoeälskare !  , simoens vikarie hära ; Elin , simone bad mig skriva i hennes blogg. efter som att det blir så tråkigt när hon gör det själv, haha skojaa men simone är bortrest och kan itne skriva själv för hon har ingen dator :/
för dom som inte vet så befinner hon sig i eskillstuna på sitt landställe, allt hon har att göra är att sola med sin sololja ( så om ni undrar varför hon är brun så är det heelt fusk efter som att man blir brunare av sånt skit. och hon påstår att det är solkräm , men yä right ) iaf, vädret är på topp hos simone :) , som det endast var på morgonen här i svergie tänkte jag säga en menade såklart stockolm !
ett underbart inlägg som detta kommer ni inte få se mera av tror jag efter som att jag som assistent också åker bort :/ , men det är inte helt fel att anlita en andrahands vikare !
ppussis / ELIN




Tittade tillbaka i bloggen, detta inlägg var nästan preick ett år sedan. Det var den 11/7 08 och idag är det den 13/7 09. Jag var tydligen på landet för preick ett år sedan också :) haha. Alltid lika kul att gå tillbaka och läsa skit gamla inlägg =).

Puss

pics

Bjuder på lite nytagna bilder från mitt land =)
(bilderna är precis tagna)


på en av våra uteplatser


vita sten huset och jag vet äckligt och pinsamt men vårat utedass ;)




jag


förstekvisten


moi


Älskar de här rosorna =P


me

Allt för nu :)

puss


 


Hemma från "stan"

Kom precis tillbaka till landet från Katrineholm. Var inne i "stan" och shoppade lite. Jag skulle inte kalla det för stan direkt men det är väl deras stora shopping för dom som bor här. Skulle nog jemföra det med stockholms lugna kvarter. Visst det är väldigt mysigt och det finns vissa bra affärer här men det är inte i närheten av stockholms shopping. Fast på något sätt gillar jag nästan det här mer. Allt finns kvar i butiken och man känner ingen stress, man kan gå omkring och småkolla och man hittar ALLTID något här, tro det eller ej haha :) ska in om några dagar och stor shoppa :) får se om jag åker till tuna park i eskilstuna eller om jag åker in till katrineholm igen. Iaf det märks att såna här småstäder är lite efter, de kryllar med fjortisar här! Bläh!! Jaja. Jag köpte iaf två par skor, en väska och lite hårprylar.

Vad har ni haft för er idag ? :)



vad kan finnas här i ? you never know =)

Solen skiner fortfarande här och ska snart ut och grilla :) fast först lite chips, coola och halomi ost ute i det fina vädret.

 
Liten del av tomten på framsidan
(mamma på bilden)


Också en liten del av tomten, vårat ute föråd.

puss


hmm?

jag behöver sällskap så ska nog försöka få ner någon hit :) men vem/vilka ? ;)


Puss

God morgon

sovit gott ? , Det har iaf jag gjort vilket man alltid gör här på landet. Och vaknade av de härliga fågelkvittret utanför fönstret. Solen skiner och jag ska snart äta lunch. mumms :) har eran morgon varit lika bra?
Visst det finns inte så mycket man kan göra på landet när man inte har någon kompis här men jag får hålla ut och längta hem! Onödigt inlägg men ville bara uppdatera lite :)

puss



hannas land /mitt land

kom till landet idag, har varit på hannas landställe med elin i några dagar. Så sjukt jäkla roligt! Det har varit jag, hanna, elin, christian, max och simon. Vi har gjort allt från att boysen dränkte mig i herr parfym till att vi åkt vattenskidor och sprungit runt och skrämt varandra i hela deras hus XD. haha sjukt galt kul har det iaf vart! längtar redan tillbaka ! =D tack för de härliga dagarna!
Just nu sitter jag på landet och har dö tråkigt! saknar människorna där hemma och vill inget annat än att komma hem !

lite bilder från dagarna hos hanna


Jag och hanna


Elin,jag och hanna


Jag, christian, hanna och elin


Jag och christian


Jag och hanna


Christian, hanna, elin och jag


Elin, hanna och jag


Elin, hanna och jag


Elin, hanna och jag


Elin, hanna och jag


Elin och hanna


Elin och hanna


Hanna och jag


Jag


Elin, hanna och jag


Jag, hanna och elin


Jag


Hanna och jag


Hanna och jag


Max och christian


Max och jag


Hanna, simon (bakom hanna), christian, elin och max

Det var allt för nu :)

Puss

Luren

Ni kan nå mig på min mob, känn dissen om jag inte svarar, mohahah =D



Elin har ankommit!

Nu sitter jag och elin och grillar plast/Gummi! XD duktigt duktigt, luktar anus!


Elin, hanna och jag på hannies land


-


vädret :O

Vart är det fina vädret, ja det kan man ju undra sig, kan man säga så ? haha jaja



haha glömsk!

Jag kom på att ni inte fått se några bilder alls från midsommar! Jag var ju på Martin Timells landställe med Claudia och Olivia =). Får tyvärr inte lägga ut några bilder på Martin ;).

Puss


Claudia


Lite av deras tomt


Vi fick i uppgift att plocka blommor =)


Utsikten från deras veranda, (deras bastu och brygga där nere)


deras bastu och brygga


Claudia och Olivia på bryggan


Olivia och jag


Huset vi bodde i som Martin håller på att bygga


Utsikt.

Det där var bara några få bilder på utsikten. Vi var 32 st, och i blev sjukt många "barn" =).
vi var även på partyt på ångbåtsbryggan senare på kvällen :P

Puss

vaken

Elin smsade mig imorsr och väckte mig så nu håller jag på att packa ihop alla kläder, gosch så mycket man måste ha med sig! skulle vilja ta med mig hela huset. Snart ska jag möta upp Elin och vi ska gå och göra en sak. Sedan är det dags att åka in till t- centralen och vidare till eskilstuna, lääängtar!

Puss


Elin och jag


skönt att komma bort från verkligheten ett tag.

Jag är trött på hur du behandlar mig. Jag är ingen j*vla liten leksak du kan leka med, tröttna på, leka med, tröttna på! Jag accepterar inte det. Då kan du ist skita i mig helt, sluta ta kontakt och låta mig vara. Hellre de än att du är fram och tillbaka hela tiden. Du sårar mig bara ännu mer.  jag åker iaf iväg nu, ska bli riktigt riktigt skönt! Träffa nytt folk är precis vad jag behöver.

Och till dig daniel, förlåt om jag lät min aggretion gå ut över dig det var inte meningen och jag vill verklgien träffa dig snart igen! Ska tänka på det du smsa mig. Tack =)







lämna allt i stan och bara tänka på annat, precis vad jag behöver.

-

vill bara glömma dig, varför går det inte ?

hemma

Kom hem för en liten stund sedan, vi va och kolla på en bounce grej som våra polare var med på, eftersom dom ska börja i den dansgruppen :) Det var någon hyllning till michael jackson och har tydligen redan varit med på tv :P. SJukt duktiga. Orkar inte skriva mer, är för arg  för det!


åhh argargarg!

Just nu är jag sjukt arg, lessen, besviken jag vet inte vad! Det är typ du som gör mitt humör! Jag får panik! Ska jag följa allt mina kompisar säger, eller fortsätta som jag vill, och må dåligt nästan hela tiden!? Detta är ett sjukt jobbigt beslut. Men jag är väldigt besviken men du verkar inte bry dig så.
Jag fattar iinte att jag inte insett något men lär väl göra det om ett tag?!, man får väl iaf hoppas! Jag hör saker, vet inte vad jaag ska tro på. Och jag blir helt förvirrad hela tiden. Kan du bestämma dig ? det börjar bli väldigt jobbigt. Snart har du mig inte alls kvar!

Vet inte om jag orkar kämpa längre?

Träning/middag/ hannas land =D

Nu ska jag dra hem och sedan på träning, sen blir det nog middag på stureplan i guess :) lite mysigt!
Iaf imorgon åker jag bort och är borta hela sommaren! Ska ändå bli jävligt skönt! Bort från allt här hemma i stan och bara träffa nytt folk och chilla ! :). Jag åker ju till hannas land med elin imorgon, börjar bli en tradition nu på sommarn :P. Vi har alltid så sjukt galet kul! längtarlängtarlängtar!

Puss

Har tyvärr inga bilder på denna data så ni får klara er utan !

Bio

Igår drog jag och Gelic på bio med Simon och Niclas. Vi såg Ice age 3, sjukt kul faktiskt :P Kom hem runt 12, sen somna jag framför tvn och gelic hänkade ;). Hon har inte kollat på TV på två år :O ?!. Iaf sitter hemma hos henne nu och båda har precis vaknat. Ska väl käka frukost snart. Sen får jag se vad som händer. Ska ha film´kväll med niclas och simon ikväll om det blir av vilket jag verkligen hoppas!

Puss på er





Pannkakor

Dags för min och Angelicas frukost =). Haha sov i hela 14 timmar inatt. SKÖNT!


finaste Gelic! Visst borde hon bli modell ?! :O

Puss

dudududu

Jag saknar dig så extremt mycket. På kvällarna när jag ska sova kommer alla minnen med dig, det är stunder som varit helt underbara. Du får mig att le, du får mig att känna mig trygg, du får mig att vara lycklig. Du förstår nog inte hur mycket jag bara vill mysa med dig och aldrig sluta, krama om dig och aldrig släppa. Vill ha dig här om jag bara kunde få känna din lukt, dina läppar och din närkontakt!

Du är saknad ='( <3


Hos Gelic!

Nu sitter jag här hemma hos Angelicas pappa =). Älskar hennes lägenhet ! Vi ska titta på film och äta choklad. Tjocka oss riktigt mycket och SOVA! Mysa galet helt enkelt =). Imorgon hoppas jag på att få träffa Niclas, börjar bli lite väl jobbigt utan honom nu!

Skriver mera sen, puss


Jag och Gelic


Gelic och jag i vintras

Puss

Anna vakna :O

Wooho, plötsligt händer det! Anna vakna :D











Trötta, slitna, döda vad mer krävs för att känna sig sexig ?

Puss



Mitt hem = hotell ?


Falken


SIMPA

Någon mer som vill checka in?

Tältningen.

Kan ju bara säga god natt! Fy tusan har bara sovit två timmar inatt. Det kom några J*vla killar klockan 5 i morse på en båt och väcker oss och självklart tar dom vår trasiga gummibåt som är det ända sättet att ta sig in på fastlandet. XD Claudia fick damp och lyckades få dom att åka tillbaka med vår gummibåt men dom slängde bara i den i vattnet vilket gjorde att claudia halkade med alla sin kläder i vattnet. Hur som helst så sov vi nada i natt. Hade ju glömt både sovsäck och liggunderlag, duktigt! Not. Men som tur är så har man ju snälla vänner man kan dela med =).
Vi hade sjukt mysigt och trevligt på kvällen/natten. Bara det att de tog oss två timmar att få över allt till ön med olivias trasiga gummibåt. Tack till boysen som fick hoppa i vattnet ;). Jaja det var en riktigt lyckad tältning vilket fall och många roliga saker som vi alltid kommer minnas XD haha. Fy fan ! =P.


Claudia och Olivia, när vi grilla :)


Anna och jag, sexy mama!


Simpa limpa


Söta Gelic och Claudia


Simpa and simpa


Simpa


Simon väckt klockan 5 på morgonen efter två timmars sömn ;)


Killarna som snodde vår gummibåt


När Claudia hade trillat i vattnet blev hpn halft påkörd av de jobbiga killarna


Claudia fick en simtur klockan 5 på morgonen


Claudia fick även simma och hämta åran som dom släpat iväg på


jag, gelic och anna


Simon som simmar med packningen


Gelic och jag ror

Puss





Tältning!

Nu ska jag börja packa och fixa allt för tältningen ikväll :). Det kommer bli grymt nice! :P min kamera ska med så många härliga bidler ska det bli :P

Puss


Dags att dra ut

Nu ska jag dra ut, och åka på beatch volleyboll med en massa folk och vänta på att niclas ska höra av sig så  att jag kanske kan få träffa honom! Vi har ju inte träffats på två  veckor =O =(. Så hoppashoppas!
Senare idag ska vi kanske åka och tälta vet inte riktigt vart ännu men vi ska snacka om den saken, så om ni är någon som känner mig, claudia aa eller ni vet vilka vi brukar vara, så smsa och säg att ni vill hänka ;).

Puss


Michael Jackson





Så sjukt jäkla bra !

R.I.P Michael Jackson!

Gusten och Fredrik time

Nu sitter jag och väntar på gusten och fredrik som är på väg hit =). Vi vet inte vad vi ska göra men något hittar vi väl på :P Simpa limpa kanske också kommer hit.

Puss






Jag just nu.

Saknar!

Niclas, jag saknar dig galet mycket! Vill bara kasta mig i din famn och aldrig släppa dig.



Puss

Hos Gusten

Gårdagen var sjukt nice! Jag och Claudia drog till Gusten då det började med att de bara var jag, gusten, claudai och fredrik. Vi chillade lite, Lyssna på musik ute på hans veranda och körde lekar på hans trampolin =) Efter ett tag kom Malin, hennes två kompisar och en tjejs pojkvän dit =). Vi hade super trevligt och grillade och snackade :) Sedan drog alla tjejerna förutom malin och vi stack och badade (Fredrik och Gusten badade) Det var super nice! Jag och Claudia drog hem senare och hamnade i någon party vagn med två 19 åriga tjejer som var så sjukt galet trevliga så vi satt och snacka med dom hela resan, det var galet kul! När vi väl kom till stationen vi skulle av på så ringde daniel mig och tvinga mig och claudia att åka till tanto för att träffa honom, så vi drog dit en stund och chillade med han och hans skit packade vänner ;), Någon patetisk kille som blivit dumpad av sitt på g och skulle dricka för att glömma hur lessen han var ! Både jag och Claudia var skit kissnödiga så vi drog hem till mig sen och satt på min balkong och snackade en stund. Super mysigt!

Lite bilder


Gusten och Fredrik


Fredrik kör sträckt salto med dubbel skruv :)


Gusten körde något skojjigt :)


Eric, två tjejer kommer inte ihåg vad dom hette, Malin och fredrik


Sötaste Claudia! :)


Minns inte deras namn, sött par var dom iaf :)


kommer inte ihåg hennes namn


Fredriks sjukt läskiga fot XD


Malin och någon :)


Jag lekte riddare ;)


Gusten, Fredrik, Claudia, Malin och jag


Claudia


Gusten och Fredrik badade


Malin :)

Puss

Gusten och Fredrik

Dags att åka snart :) Vi ska hem till Gusten och grilla bada och hoppa studsmatta :) mysigt värre! Vi höres

Puss


Äntligen sommarlov, sista jobbdagen

Skönt nu har jag slutat jobba! Tre veckors jobbande, och det var sista dagen idag. s¨nu ska jag ta vara på den veckan jag är hemma innan jag sticker iväg ;).

Lite bilder från veckornas jobb


Fläktrummet, stegen går upp till taket


Något annan konstigt rum i huset :)



Också något konstigt rum :P


Fika är ett måste :)


också fläkt rummet.


Jag med min snygga och sexiga jobboutfitt råkade såklart trilla XD


Haha osminkad, ofixad, fulaste kläderna XD ska bära upp en säck ogräs till grovsoperna.
Jag bjuder på den här bilden även fast jag skäms !

Puss

God natt!



Puss

STG!

STG, säger bara föralltid! Har gått i den gympa föreningen i 13 år och fler år ska det bli. Nöjer mig inte fören jag är helt på toppen!


Jag står på händer


Island 09



Jag och Anna, island 09


Jag på en träning


Sidvolt,jag på en träning


Stilla salto, ¨jag på en träning


Jag och Angelica


Jag testade på gamla ag redskapet bom :)


Uppvärmning, (jag längst fram)


Mycket vackert!


Hanna och jag

Det var lite smått och gott från träningarna :)

Puss


Trött eller vad !? :O

Är så sjukt galet trött! Först jobba hela dan och sen träning. Säger bara bläh !


mina händer på bommen

Puss



Broder från samma moder/ åka till Norrköping ?

Hello alla bodybuilders pinsamt att jag stavar fel ? haha jaja ;)
Min käre bror och hans käre vän hampus fick för sig att cykla till skåne. Dom räknade ut att det skulle ta 5 dagar, men idag ringde han och sa att dom kommit till norrköping och ger upp, så pappasen och jag ska typ till norrköping och hämta dom XD haha så typiskt min käre bror =)

Puss


Min broder från samma moder

-

Jag hoppas att du inser att jag ger upp och går vidare snart. Är trött på det här nu!




Puss

Härligaste dagarna!

Har verkligen haft så galet kul de senaste dagarna! Har umgåtts med en massa kompisar, nya som gamla =) Träffade även Ellen som jag känt i 14 år nu =P.  Vi har alltid så sjukt galet kul asså! Och sen har jag då även varit med Oscar och Simon och Claudia. Så himla underbara männsikor! Kommer sakna alla dom så grymt mycket nu när jag ska åka till skåne och allt med gymnasiet och det. Det är iaf några som betyder galet mycket för mig! Tack ska ni ha med alla åren tillsammans, fler hoppas jag på (a)!

Lite bilder från dagarna.


Claudia badar på långholmen


Så himla fin bild =) (claudia)


Jag hoppade också i


Claudia och jag


Oscar och Simon fick för sig att hoppa från västerbron


Oscar och Simon


Oscar hoppar


Simon hoppa


Oscar


Oscar och Claudia


Oscar, Claudia och jag


Oscar, Claudia och Simon


Oscar, jag och simon


Claudia och jag


Claudia och jag


Claudia och jag


Jag och claudia


Oscar ? XD


Fullt normal ? NEJ


Simon, Claudia, oscar och jag

Sen gårdagen med käraste Ellen


Jag och Ellen


Jag och Ellen


Sötaste ellen :)


Finaste ellen =) <3

Allt för nu :)
puss

RSS 2.0