Högalidsskolan

Kom att tänka på min gamla skola, högalid har gått där mellan årskurserna 3 - 9 så 7 år har jag gått där. Inte förren nu har det slagit mig att jag aldrig mer ska tillbaka till den skolan. Jag har bara tyckt att det ska bli skönt att slippa, men tänk vad många minnen man har därifrån :O Alla människor man känt och alla lärare, allt skolan har lärt en. Det är galet att tänka att jag aldrig mer kommer ha en lektion i den skolan! Det är ganska sorgligt men ändå väldigt skönt !

puss


Bild tagen på en av rasterna


Balen


Skolavslutning i 6an


backen upp till skolan. (oscar)

Ni får bara dom nu, alla mina bilder har ju blandats nu när han laga min hårddisk så orkar inte leta efter fler :)

Puss


-



Scary yngve langar accne!

Fredriks rygg



Jag och Gusten ska nog bli konstnärer eller tatuerare!

Dina ögon..

" Dina ögon ser ut som appelsin frön som är mörka"

" När man ser dina ögon vill man bara hoppa in i dom och bada som en badbassäng"

Haha, jahap.  Tack, antar jag ? eller nått XD


(Mina ögon)


roligaste dagen på länge :)

Har varit i ängbybadet hela dagen med Anna, sandra, fredrik och gusten :) Vi hade sjukt roligt :D Och som sagt ser ju fram emot fredag ;) riktigt nice :P
ängbybadet är sjukt mysigt men så jävla långt från mig :P , bor på söder ju :P

Juste imorgon får man reda på vilket gymnasium man kommit in på :O. Spännande! Och så J*vla skönt att få lära känna nya människor, det behöver jag verkligen! kulkul :)

Puss på er högra skinka :)


Funderar


Jag

!

Jag är rätt så trött på dina humörs svängningar! Om samma sak upprepas som i julas så är det slut! Orkar inte gå runt och vara förvirrad längre! Antingen bryr du dig eller så gör du inte det, okej ? Jag börjar inse det mina kompisar försökt intala mig väldigt länge! Det kanske inte va så bra som jag trodde? Du får bevisa de om du vill ha kvar de, annars går du miste om det!

Tack för mig!

-

LEK INTE MED MIG!

minnen..


Claudia och Elin


Jag och Hanna


Elin och jag


Elin, Hanna och Jag


Elin och jag


Jag


Jag

Kiss



Hårddisk

Alla mina bilder försvann ju eftersom min hårddisk pajja. Men nu har en kille fixat tillbaka alla bilder, överlycklig eller vad :D

wooho !


snart så

snart är denna jobbvecka slut, skönt som fan :D två dagar ledigt och sen back to work ! bläh :( .

Juste , michael jackson dog ju inatt :( sjukt sorgligt! Jag som ville gå på hans konsert i London i sommar ju :(

Puss


Kom hem!


(vi driver med minerna ;) )

Puss

Film dags






(osminkad)

Coola, chokladkaka + film
Mys

förlåt för dålig uppdatering.

Jag har haft fullt upp så har inte hunigt att blogga, det är ju sommar så dom flesta har väl ngt för sig :). På midsommar var jag iaf på martin timells landställe för andra gången. Det är super mysigt där och man blir så himla välkomnad när man kommer ! :) Jag var där med claudia och Olivia denna gång. Det är ju Olivias farbror :). Vi hade iaf skukt kul förutom att jag fick ont i magen under dagen och var tvungen att vila en stund :(. Jaja annars så har jag jobbat, det är ju sista veckan nu och sen har det inte hänt så mycket mera :)
Igår var jag och några ute på en hemlig plats, som vi upptäckte på vår skolavslutning, ni får tyvärr inte veta vart för vi vill kunna vara själva där :P. Super mysigt är det iaf ! :)

Lite bilder från gårdagen:


Golpar, Nellie, Oscar och Simon


Jag


Simon och jag


Golpar, Nellie, Oscar och jag


Nellie, Oscar och jag


Jag och Golpar


Oscar och jag


Simons as, Oscar och jag


Oscar, Simon, Jag och Nellie


Golpar. Oscar och Simon


Simon, Oscar, Nellie, Jag och Golpar


Oscar och jag

Puss

Sleep time

Gosch klockan är bara 23.41 och jag är redan helt slut ?! och som sagt börjar jag jobba 7 på morgonen så måste tyvärr sova tidigt :( 

God natt, pussar!



Det jag vill ha nu är en varm säng och dig..

läpp förstoring

Tipps till er som vill förstora läpparna men inte får eller vågar, då finns det läppglans som ger samma effekt fast som håller i några timmar bara. Finns för 39 kronor i alla möjliga färger i saouk gallerian på drottning gatan eller så finns de ett genomskinligt på lindex för 125 tror jag det var :), har bara testat det i saouk gallerian och man märker skillnad :)


saknar dig



Puss

Hårdisk

Min data pajja ju, och alla mina bilder från ungefär 5 år tillbaka försvann, men jag lämnade in den hos en kille idag som skulle kolla på den och se om ngt går att göra, ska hämta den efter midsommar, så hoppas verkligen på att han kan rädda den !


Hoppashoppashoppashoppas!

Puss

?

Jag är skit förvirrad, mår dåligt över något, typ ångest men jag vet inte varför :S. Jag har inte koll på mitt liv känns det som, stressad till tusen är jag också, USCH! om jag bara kunde komma på vad de är som gör mig så himla ångest full!
hmm jobbigt! jaja :)

Här är lite bilder från uppträdandet i kungsträdgården idag ;)











Bilder på själva uppträdandet kommer sen när fotografen laddat upp allt på sin hemsida, men här är lite få bilder i väntan på andra uppträdandet.

OBS. kläderna har vi inte fått välja själva och vi skulle representera Sweitz ;)

Puss

Uppträda i kungsan

Har brådis nu, ska till kungsan och uppträda fick jag veta igrå :P. Måste fixa mig iordningen. Vi kanske ses där ;)

Puss


Svar till er som undrar

Jag gör olika saker på mitt jobb, idag har jag för det mesta ränsat bort ogräs från gården. Det är inte så roliga arbetsuppgifter men det funkar sen när man väl får lönen för det ;)

Lite bilder som jag passade på att ta ida, det är ganska dåliga bilder men dom är tagna med min mobil kamera.





















Sen hittade jag en liten fågelunge som trillat ur sitt bo och dött, den var hälften så stor som min tumme.







Puss

Jobbar

Usch, nu sitter jag här nerepå jobbet, inte kul inte kul! Hinner inte skriva så mycket mer eftersom min "chef" kan komma när som helst ;)

Puss

God natt

Bara jag som ska upp halv 7 imorgon och jobba ^^ ?!


Självförtroende

Jag vet att jag har dåligt självförtroende, det har jag alltid haft. Jag har alltid haft svårt att ta emot komplimanger och jag tar åt mig jätte mycket av förolämpningar. Det är något jag behöver jobba på och det vet jag om. Jag satt precis och snackade med niclas på msn som sa att jag va vacker, de betyder mycket att han säger de men jag kan inte ta in det och tro på det. Jag har fått massvis med komentarer antingen är jag skit tjock eller så är jag för smal, och de är alltid ngt som ska vara fel. Visst det finns väl en del som ofta ger mig komplimanger om att jag är söt/snygg och har fin kropp och sånt, men samtidigt tar förolämpningarna över det hela. Det är dom jag tar åt mig av, fast jag vet att jag egentligen inte borde. Jag vet inte hur jag ska jobba upp mitt självförtroende men niclas har iaf lyckats lite :)
Men jag blir så trött på alla skönhetsideal att alla tjejer ska se ut på ett visst sätt, och om dom har stora bröst och är blonda så tas dom för sexobjekt och om dom kanske inte har så stora bröst och inte så mycket kurvor osv,osv så är dom helt plötsligt inte "snygga" jag menar verkligen inte att man inte kan vaara snygg för de, utan att det blivit så himla stort med bröst och allt annat,  varför kan inte bara killar lära sig att se insidan på tjejer, och skita i hur deras kroppar ser ut!? Det finns tusentals tjejer på detta jordklot som mår dåligt för att deras kroppar inte ser ut som alla porrstjärnors och modelers kroppar. Jag vill bara att de där idealet eller hur det stavas ska försvinna, de skulle inte alls bli lika stor press och ångest då! tur att killar inte har samma smak på tjejer iaf.

Lite bilder på mig



 




















puss

Första arbetsdan.

Fy tusan vad man blir trött efter 8 timmars jobbande :P Jobbar iaf för Einar Mattson helt okej, förutom alla spindlar man träffar på vet inte hur många gånger jag skrev av dom äcklig små krypen, jag får alltid gåshud och tårar i ögonen av att se en spindel dom är så himla hemska! Jag fick ringa pappa som fick komma och ta bort dom, och det har hänt flera gånger att jag ringt hem pappa från jobbet för att jag sett en spindel hemma, det finns nästan inget värre! usch! Iaf, så ska jag jobba i två veckor och jag började dagen med att åka och handla riktigt snygga kläder, NOOT! måste gå med byggarbyxor och einar mattson t-shirt :O inte för att jag är den som bryr mig så mycket men ändå, byxorna väger bly XD










Puss


Är med josse :)







Puss


KÄRLEK

Vad är kärlek för er ?

Alla har sin egna uppfattning om vad kärlek är. Vissa människor vill bara ha någon för att slippa känna sig ensam, vissa letar bara efter en flickvän/pojkvän med snygg sexig kropp för att få de nice i sängen, vissa har pojkvänner/flickvänner för att kunna visa sina vänner och känna sig cool, vissa vill ha ett långvarit förhållande för att dom verkligen tycker om personen. Hur är ditt dröm förhållande?

Själv har jag trott att jag varit kär tusen gånger, haft flera pojkvänner och som jag trott att jag älskat dom och verkligen vart kär i. Men jag har verkligen insett nu att jag inte vart kär i någon av dom där. Det som fick mig att inse hur äkta kärlek är var när jag blev kär på riktigt. Jag märkte att det var en känsla jag aldrig känt i något av mina tidigare förhållanden. Kärlek för mig är inte när man går och blir tillsammans med första bästa för att den personen visar intresse för en. Det blir lätt hänt att när man vet att en annan person gillar en att man då börjar inbilla sig att man är kär eller något liknande. Men jag tror inte att ma´n ska "leta" efter någon utan att den personen bara ska dyka upp och att man helt utan att tänka på det börjar få känslor för personen och om man nu skulle ha ett förhållande med någon om det är seriöst eller inte så tror jag ändå att förhållandet håller bäst om man inte är för bundna till varandra. Det är klart att man inte ska vara otrogen eller något sånt, för det är verkligen inte okej, men man behöver inte alltid vara med varandra och det är viktigt att man litar på varandra och låter sin pojkvän/flickvän kunna umgås med andra utan att man blir avundsjuk!

Puss






Mitt huvud snurrar runt runt, sjukt förvirrad!

God natt !



Puss

<3

du är så sjukt underbar, du betyder enormt för mig! <3



Puss


balklänning fixad

Fick balklänningen igår men har fortfarande inga skor :S. Lång historia och orkar inte förklara hela, men är iaf så sjukt arg och vet inte hur jag ska få tag på ett par tills imorgon :S

Puss


Mer än så här får ni inte se förrens imorgon ;)
Klänningen är skräddar sydd så finns tyvärr inte att köpa ;)



Köpte även special bh som man klistrar fast på brösten och den ska tydligen vara jätte bra, den har inga axelband eller något band i ryggen,

300kr på twilfit eller hur det stavas ;)

Puss

Pics från gårdagen











Lite smått och gott
Puss

bilder från sm finalen








SM GULD!

SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD

både för oss, bromma killarna och maria edner som då är ag gymnasti och också går i vår förening

STG är bäst ! :D

Puss


RSS 2.0